All träning hos oss utgår från Kasam som står för Känsla Av SAMhörighet. Med små grupper vill vi att träningen ska kännas trygg och personlig. Hos oss ska träning vara roligt, men vi ryggar inte för att ta i för att träningen ska ge resultat. Variation och individuell anpassning är viktig för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en långsiktigt hållbar träning. En sund kosthållning är nödvändig för en god hälsa. Därför erbjuder vi även kostrådgivning som bidrar till en ökad livskvalitet.

Yoga

Vi erbjuder flera olika yogaklasser där vi alltid eftersträvar harmoni och balans i en trygg och bekväm samvaro. Du känner själv efter hur din dagsform är och vi tycker att den största prestationen är att ta sig hit.

Gruppträning

Vår gruppträning sker alltid i små klasser. Vi använder vårt eget koncept SPYC, som står för Styrka, Pilates, Yoga och Core. Ett koncept som är varierande, roligt och som passar alla oavsett om man vill träna hårt eller ta det i sitt eget tempo.

Parträning

I ett unikt träningsupplägg som utgår från vårt eget SPYC-koncept arbetar vi både två och två och var för sig på ett enkelt sätt, utan koordination och i egen takt. Inget pass är det andra likt. Vi kör olika pass varje gång och har fokus på styrka och rörlighet. Här ska du känna att träningen verkligen ger något för just dig.

Personlig tränare

Med en personlig tränare kan vi lägga upp individuella träningsprogram som utgår från exempelvis ambitionsnivå, skadeproblematik eller funktionalitet. Det kan också handla om att du vill ha hjälp med att komma igång eller ta nästa steg i din egen träning. Oavsett vilket är vi med på varje pass för att ge råd och driva träningen framåt.

Kostrådgivning

Kost och träning går hand i hand. Med samtal och utbildning kan vi hjälpa dig att förbättra din kosthållning. Vår ledstjärna är sunt förnuft och med nyttiga vardagstips guidar vi dig mot en hälsosammare vardag.